Despre Karma

      Fiecare persoană are un istoric karmic care o propulsează în momentul prezent cu toate calitățile și defectele lui, cu toate persoanele care-l înconjoară, cu toate fericirile si nefericirile care îl formează ca individ. Se spune că fiecare cauză are și un efect, orice acțiune își are o reacție într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat și pentru a stopa sau cel puțin diminua efectele negative ale acesteia, trebuie să fim mai atenți la karma noastră. Karma este o energie care ne înconjoară și care are impregnat în “ADN”-ul ei toate acțiunile și intențiile noastre și ale strămoșilor noștrii și cântărește toate emoțiile noastre în care ne aruncăm zi de zi.

     Karma noastră este doar o mică parte din karma universală și prin “mângâierea” ei, facem un pas înainte spre o “mângâiere” universală. Dacă faceți un pas în față, lumea întreagă îl face o dată cu voi și asta nu poate decât să ne bucure, dat fiind faptul că în ultima vreme prea mulți se uită peste umar în loc să privească înainte.

     Ca să ne lămurim ce înseamnă karma și ce trebuie făcut cu ea, priviți-vă viețile ca pe un film, în care să vă dați seama de un eveniment la care ați participat și care a lansat un efect ulterior, negativ sau pozitiv, pe care l-ați simțit strâns legat de evenimentul în discuție. Vă veți da seama că nu de puține ori vi s-a intamplat să treceți printr-un moment care să vă întristeze și ulterior să conştientizaţi că vă confruntați cu legea compensației întrucât în locul vostru fusese cineva în trecut din vina voastră. Concret, karma este o acțiune sau o serie de acțiuni care mișcă firul vieții, pe care îl considerăm orizontal, în sensuri de sus și jos. Dacă ne dorim ca acesta să urce, el va urca negreșit prin intenția pe care o lansăm în univers și suspendată acolo, se va întoarce la noi exact așa cum ne-am dorit.

    Ca indivizi, suntem toți legați unii de alții prin sufletul nostru, prin inima noastră, prin karma noastră. Dacă avem o karmă curată și pură, ne putem apropia, ne putem iubi, fără să ne mai urâm sau invidia, putem să fim toți egali fără să ne mai punem problema „de ce celalalt are și eu nu”. În cele din urmă, karma este o chestiune de alegere. Dacă alegem să facem lucruri “bune”, perpetuăm “binele” în lume. Dacă alegem să facem “rău”, anulăm un alt bine făcut în lume. Evident există și “rele” făcute, dar este clar dovedit că o lumină puternică și strălucitoare în inimi curăță tot. Așadar, ca task de primăvară, hai să facem curațenie generală în karmele noastre.

 

   Vă îmbrățișăm cu iubire!

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria articole

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s